Baba vagyok, egy kisvizsla!
Egy kiskutya életéről szóló blog. Kinek neve Baba. Sok vicces és érdekes dolgot tartogat minden kutyaszerető ember részére. babavilag.blog.hu

Babavilag

Sziasztok! Ha szeretnétek belenézni egy kis vizsla életébe katt ide!

Friss topikok

  • tarkakutya: Egyszer (vagyis kétszer, mert oda-vissza) már Nándi is vonatozott, és ő már buszon is ült, Carlos ... (2011.07.08. 08:09) Beszámoló
  • babavilag: @Rebix: Tetszett neki, bár ide már a kis kalandunk után jutottunk el, így elég kimerült volt, no m... (2011.04.27. 16:49) Húsvéti kalandok II.
  • babavilag: @Hubavizsla: Jaj nagyon szégyellem magam, hogy ilyen rég írtam, és igazából régóta kész egy bejeg... (2011.04.22. 20:59) Süt a nap!
  • tarkakutya: Örülünk, hogy komplikációk nélkül sikerült átvészelni ezt a dolgot! (2011.03.23. 19:52) Varratszedés
  • Rebix: @babavilag: A Luna április 8-án lesz egy éves. Először én is figyeltem, hogy ne nyalja, de két gye... (2011.03.14. 08:50) Túl a műtéten

Linkblog

Baba 3. vizslatúrája

2009.10.23. 19:36 | babavilag | 2 komment

 

Nem olyan rég halottam, hogy a gazdim egy ismerős szót mond, ami nem volt más, mint a vizslatúra. Nagyon izgatott lettem a szó hallatán, mert még emlékeztem milyen jó volt az utolsó vizslatúránk, amikor olyan hatalmasat úsztam.

Korán keltünk a hétvége ellenére, a hátizsákok már szendvicsekkel feltöltve vártak az indulásra, egy gyors reggeli séta és már indultunk is. Nagyon kiváncsi voltam, hogy hova megyünk pontosan, és mikor megláttam egy hatalmas erdőt, és a sok vizslatársam igazán boldog voltam, mert tudtam, hogy hatamas élményen lesz ismét részem. Gazdim beregisztrált a szokásos módon, majd elindultunk egy kisebb csoporttal, s én azon nyomban találtam két udvarlót, az egyik Homok. Elösször egy várhoz értünk el egy pár dimbes domd után. Ott megálltunk egy kis tízóraizásra és fényképeszkedésre. S a visszavezető út egy erdőn ment keresztül, ahol hű barátommal mentünk ketteben, s én nyugodt voltam, mert a gazdi ott jött mögöttem, de az ő gazdáit nem láttam, de néha visszafutott és elmondta, hogy ott vannak csak lemaradtak. Nagyon kifárdtam a  végére a sok futkosástól és játéktól, ezért nagyon örültem, amikor meláttam Ginát és bele szálhattam. (Gina= az autónk)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://babavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr201470416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hubavizsla · http://hubavizsla.blog.hu 2009.10.25. 14:59:30

Sziasztok! Most találtam rátok és olyan szép a Babátok! Gyönyörű kutyuska!!!! :)

babavilag 2009.10.25. 22:43:30

Köszönjük szépen! A te kis Hubád is gyönyörű néha olvasom a blogodat és nagyon aranyos kis vizsla lehet!:)
süti beállítások módosítása