Baba vagyok, egy kisvizsla!
Egy kiskutya életéről szóló blog. Kinek neve Baba. Sok vicces és érdekes dolgot tartogat minden kutyaszerető ember részére. babavilag.blog.hu

Babavilag

Sziasztok! Ha szeretnétek belenézni egy kis vizsla életébe katt ide!

Friss topikok

  • tarkakutya: Egyszer (vagyis kétszer, mert oda-vissza) már Nándi is vonatozott, és ő már buszon is ült, Carlos ... (2011.07.08. 08:09) Beszámoló
  • babavilag: @Rebix: Tetszett neki, bár ide már a kis kalandunk után jutottunk el, így elég kimerült volt, no m... (2011.04.27. 16:49) Húsvéti kalandok II.
  • babavilag: @Hubavizsla: Jaj nagyon szégyellem magam, hogy ilyen rég írtam, és igazából régóta kész egy bejeg... (2011.04.22. 20:59) Süt a nap!
  • tarkakutya: Örülünk, hogy komplikációk nélkül sikerült átvészelni ezt a dolgot! (2011.03.23. 19:52) Varratszedés
  • Rebix: @babavilag: A Luna április 8-án lesz egy éves. Először én is figyeltem, hogy ne nyalja, de két gye... (2011.03.14. 08:50) Túl a műtéten

Linkblog

"Süt a nap, nehogy szomorú légy"

2010.02.21. 15:05 | babavilag | 1 komment

A héten a gazdi sokat beszélt a barátaival, hogy el akar engem vinni, túrázni, erdőbe sétálni, mert már rég voltunk és ez így nem állapot. De aztán péntek este elkezdett szakadni az eső, hatalmas sár és latyak lett a hóból, így lemondtunk a pilisi kirándulásról… Nagyon szomorú lett a gazdi, mert nagyon szeretett volna menni, de mostanában senki nem hajlandó velünk jönni, kocsi nélkül meg nem lenne egyszerű, ráadásul utálom a tömegközlekedést, a sok embert és a tömeget, szóval, amíg a gazdinak nem lesz jogsija, addig nem mehetünk kedvünk szerint.

Ma reggel viszont arra ébredtünk, hogy szó szerint hasunkra süt a nap, de még milyen melegen! Gyorsan kipattantunk az ágyból, és irány a mező! A futtatónál kicsit játszottam a pajtásaimmal, de már nagyon izgatott voltam, úgyhogy nem maradtunk sokáig, hanem indultunk tovább. A hó teljesen elolvadt, bár egy két helyen elég saras volt a föld, azért nagyot sétáltunk; délre értünk haza, teljesen kimerülve. És mennyi madár volt ott! Mennyi szag! Gazdimmal gyakoroltuk a parancsra felkergetését a madaraknak, és nagyon fegyelmezetten sikerült mindent időben elvégeznem, aztán hagyott hadd futkossak kedvemre. Jól kifáradtunk….


Azt szeretem ezekben a kis kirándulásokban, hogy nem csak a kutya élvezi, hanem én is! Mióta összeszoktunk Babával nyugodt vagyok, mert tudom, ha szólók bárhonnan, bármikor visszajön. De egy kicsit elbizonytalanodtam a vége felé, mert bár nem rohant előre, s nem is maradt le úgy tűnt nagyon lefoglalják a szagok és nem figyel engem, ezét gondoltam (, mint kiskorában) letesztelem ,mennyire nem figyel, vagy figyel rám. Amikor kicsit előrébb ment a kelleténél, megindultam egy fához, ami egy karnyújtásnyira volt, s épp hogy odaértem, Baba már ugrott is rám, hogy mit bujkálsz Gazdi, nem tévesztelek ám szem elől! Szóval megnyugodtam, mert ezek szerint a szeme sarkából mindig figyeli, nehogy eltűnjek.
Végkimerülés..:D

 

vizsla

A bejegyzés trackback címe:

https://babavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr211778257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drótos Pipacs · http://drotvizsla.wordpress.com 2010.03.09. 12:38:41

Jaj, az utolsó kép nagyon ismerős nekem! A vizslák szerintem a világon legjobban az ágyban szeretnek feküdni. Pipacs a párnát is maga alá szokta gyűrni.
süti beállítások módosítása